headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Cursus Reanimatie !

Nieuws afbeelding 6-2-2011 De medische commissie organiseert wederom een reanimatie- en AED (=Automatische Externe Defibrillator) cursus op maandag 7 maart 2011.
U leert op een oefenpop wat te doen bij een hartstilstand. De cursus wordt gegeven door Mark Schelvis, verbonden aan het Kennemer Gasthuis als reanimatiecoördinator en voorzitter van de Nederlandse vereniging van reanimatiecoördinatoren. De cursus begint om 19.30 uur en duurt 3 uur.

Tevens is er een kortere herhalingscursus op donderdag 3 maart 2011 van 1 1/2 uur voor mensen die eerder deze cursus op Alliance of elders hebben gevolgd. Deze avond begint om 20.00 uur.
Beide avonden vinden plaats in de bovenzaal van Alliance. Er is nog plaats op beide avonden! Aarzel niet en geef u op bij Paula van Heuzen, [email protected]