Heel Alliance !!

Reigers H1 – Alliance H1 : 3-2

Nieuws afbeelding 23-3-2011

Reigers staan met twee punten meer boven ons in de poule. Met winst zullen we meerdere plekken stijgen en tegelijkertijd aansluiting vinden met de middenmoot. Reigers is een soort gelijke ploeg als wij, dus op papier een spannende en belangrijke pot. We begonnen wat afwachtend in de eerste helft. Wat resulteerde in kansen op en neer. Echter was het Reigers die het eerst de kansen wist te benutten.....1-0! Na dat doelpunt herpakte we onszelf niet en wisten dan ook niet het veldspel om te zetten in kansen. Deze stand bleef dan ook in de rust op het score bord staan.

In de tweede helft ging er gelijk iets mis. Twee keer balverlies op het middenveld, waarbij reigers razend snel counterde en dat om wisten te zetten in twee doelpunten. 3-0! Met nog 25 minuten te gaan hielden we de hoop op nog een stunt vast. We scoorde dan ook nog twee keer waardoor het nog even spannend werd, maar dat mocht niet baten. 3-2 verlies! Volgende week Alecto thuis, deze staan boven ons en we hebben de punten hard nodig dus komt allen kijken.