headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Alliance – Phoenix 2 – 0

Nieuws afbeelding 19-4-2011

Fijn, Alliance dames 1 wint weer eens. En dat was wel weer een keer nodig. Een goede tweede helft zorgde voor de winst. Is wel weer een keer lekker ook!

 

Trouwens, kijken jullie weleens “De wereld draait door” op Nederland 3? Zat gisteren even te kijken. Verbaasd. Heel erg verbaasd. Nou weet ik wel dat hockey ook niet het allerbelangrijkst is in de wereld, en dat bijvoorbeeld wereldvrede of het bestrijden van onrecht veel belangrijker is, maar gisteren zag ik iets…. Daar zakte mijn broek van af, tot op mijn enkels.

 

Een item over mode, misschien vinden de dames van Alliance het wel interessant, maar het ging mijn petje te boven. Prada werd geroemd, je weet wel dat grote Italiaanse modehuis. Ongetwijfeld dat meneer Prada meer verstand van mode heeft dan ik, maar toch…Prada komt met iets nieuws, briljant, zo vond Cecile Narinx, hoofdredacteur van de Elle. Ze hebben allemaal nieuwe jurkjes…. En weet je wat daarop staat? Jazeker, ….. Bananen! Ik kan niet anders zeggen, briljant! Dat ik er niet op gekomen ben…. Bananen op een jurkje!

 

Ik heb niet de illusie dat het verleggen van de bal van links naar rechts en andersom een briljante vondst is, of dat het doorschuiven van de rechtsachter, helemaal naar voren, iets bijdraagt aan wereldvrede, of dat Do dat cornertje weer eens lekker binnen jankt iets doet voor het bestrijden van onrecht… Maar bananen op een jurkje, potjandriedubbeltjes, normaal doen! Doe mij dan maar gewoon die twee goals, tegen Phoenix!

 

Donderdag VVV thuis, inhaalpotje, kom gewoon kijken. Ik beloof dat ik mijn bananenjurkje thuis laat! Oh en denk nog even aan die clinic van Dames 1, tussen de oefeningen vast wel even tijd voor een banaan, gewoon om lekker in je mond te proppen!

 

Wieger