headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Negen spelers door naar district teams

Nieuws afbeelding 11-6-2011

De afgelopen twee weken hebben 23 spelers en speelsters vanuit Alliance deelgenomen aan de selectie trainingen voor het district Noord Holland. Onder druk het beste uit jezelf halen om in de eindselectie te komen voor het district, ga er maar aan staan. Dat betekent dat je aan de bal veel moet kunnen maar minstens zo belangrijk mentaal en fysiek ook een top prestatie moet kunnen leveren.

De volgende 9 spelers en speelsters hebben zich na de twee selectie rondes geplaatst voor de selectie NH voor seizoen 2011-2012.

NH-C:Jongens Tim Eeuwen,Martijn Jans, Stijn Koning,Bob Zonjee en bij de meisjes Charlotte Bolhuis en Koosje van Heijningen

NH-B: Jongens Bram Endlich en Philip van Poelje en bij de meisjes Deborah Wolleswinkel

Van harte gefeliciteerd met de prestaties en heel veel succes komend seizoen. We zijn als vereniging enorm trots op jullie.

Reacties


Herre Kleuver

14-6-2011 @ 15:44:13 |Klasse gedaan Dames en Heren!!

Reageer op het nieuws