headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Dames 1 vliegend naar het nieuwe seizoen

Nieuws afbeelding 10-7-2011 Alweer ten einde...we zouden bijna vergeten hoe spannend het begon met de onverwachte kans die zich voordeed om ons te plaatsen voor de overgangsklasse. Hele bussen trokken naar Ede om ons aan te moedigen. Helaas misten we net een strafbal te veel...op het allerlaatste moment.

Vanaf toen ging de knop weer om en probeerden we ons naar de top van de eerste klasse te hockeyen. Er is heel hard gewerkt maar er is ook heel wat blessureleed geweest. Ondanks de geweldige ondersteuning van meiden uit de A en de B konden we ons toch niet terugvechten naar de top. Toch kijken we terug op een fijn jaar en willen graag bij dezen iedereen hartelijk bedanken voor de ondersteuning: supporters, catering, filmploeg, meiden uit de A en de B.
Afgelopen zondag sloot Dames 1 het hockeyseizoen op spectaculaire wijze af. Alle Dames en begeleiders kregen een vliegles, in een Cessna of in een stuntvliegtuig (zie filmpje....). Wat een helden! Daarna een heerlijke BBQ.
Terwijl iedereen heerlijk gaat genieten van een welverdiende zomervakantie zijn onze meiden van Dames 1 vanaf 9 augustus alweer volop in bedrijf om te werken aan een succesvol team in het nieuwe seizoen en te werken aan ons doel: terug in de overgangsklasse.

We wensen iedereen een heerlijke vakantie en hopen van harte dat we volgend jaar weer op jullie enthousiaste support mogen rekenen.

Groetjes,

Dames 1