headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

JD1 en MD1 pakken prijzen op toernooi Spandersbosch

Nieuws afbeelding 5-9-2011
Afgelopen zaterdag waren onze jongens en meisjes van de D1 erg succesvol op het voorbereidingstoernooi op Spanderbosch. Op deze warme dag werden maar liefst 3 prijzen in de wacht gesleept.

 Behalve voor de eindzege in het toernooi werd er overdag ook een strafballencompetitie gehouden. De jongens wonnen met aanvallend en goed hockey het toernooi en mochten dus aan het eind van de dag terecht de kampioensbeker omhoog houden. Goed gedaan mannen!!

Bij de strafballencompetitie werden er maar liefst 2 prijzen gewonnen. Tim van Lingen werd bij de jongens D-categorie gekroond tot beste keeper van het toernooi. Bijna niemand lukte het om te scoren bij Tim en dus ging hij er terecht met de eerste prijs vandoor.
 
Bij de meisjes D werd Tessa van Delden de strafballenkampioen. Van de ruim 80 speelsters op het toernooi nam zij de strafballen het beste, waarna ze ook in de finale als enige alle strafballen raak pushte. Een mooie nieuwe stick was de 1e prijs. Dat Alliance duidelijk aanwezig was en er ook nog een feestje van maakte bewijst de foto wel.

Gefeliciteerd allemaal en maak er een mooi seizoen van!
 
Jeroen Tuininga

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws