headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Kom jij ook naar KidsPower Alliance in de herfstvakantie?

Nieuws afbeelding 4-10-2011

KidsPower is ook deze herfstvakantie weer aanwezig op Alliance van 17  t/m 19 oktober en 19 t/m 21 oktober! Voor wie KidsPower nog niet kent:  Onze kampen duren 3 dagen, elke dag beginnen we tussen 9.00uur en 9.30uur. In de ochtend gaan we trainen onder leiding van onze enthousiaste begeleiders. We trainen in kleine groepen waardoor je lekker vaak aan de bal bent en dus snel de technieken leert.

In de middag gaan we leuke sporten en spellen doen. Na de lunch spelen we bijvoorbeeld een groot spel in het bos of op de club en daarna is het tijd voor andere sporten zoals lacrosse, boogschieten of knotsbal.  Aan het einde van de middag spelen we nog een gaaf hockeytoernooi en om 17.00uur is het kamp afgelopen. Uiteraard hebben wij ook een alternatief binnenprogramma, mocht het weer niet mee zitten.

 

Op Alliance hebben wij een mini hockeykamp voor 6 t/m 10 jarigen.
Kijk om in te schrijven of voor meer informatie op:  www.kidspower.nl
 
Met sportieve groet,
Milou schoone (Dames 1) en Luc van Rosmalen (Heren 1)