headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Kom meisjes B1 zaterdag aanmoedigen!

Nieuws afbeelding 5-10-2011
Door een krappe maar verdiende 3-2-overwinning op Castricum hebben de dames van B1 in ieder geval de Interdistrictscompetitie (IDC) gehaald. Dames, en natuurlijk Sebastiaan, Joelle en manager Irene: van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.
 
Kans op plek in de landelijke competitie
De Interdistrictscompetitie (IDC) is natuurlijk al een geweldig resultaat maar de dames willen meer. Bij een overwinning aanstaande zaterdag op Hurley verzekeren ze zich namelijk van een beslissingswedstrijd om een plek in de landelijke competitie. Kom de meiden daarom zaterdag allemaal aanmoedigen! Ze kunnen alle ondersteuning gebruiken. MB1 speelt tegen Hurley MB1 om 12.30 uur op veld 1.
 
Ook onze andere meisjes selectieteams doen het goed en kunnen nog hoge poules bereiken:
 
MA1 gaat voor een plek in IDC. Winnen van Overbos is het doel. MA1 – Overbos MA1 om 14.15 uur op veld 1.
 
MB2 doen het ook geweldig. Deze meiden gaan voor de Topklasse. MB2 – Bloemendaal MB2 om 13.00 uur op veld 2.
 
MC1 gaan op voor IDC 1 of IDC 2. Zaterdag moet er gewonnen worden. Pinoké MC1 – MC1 om 11 uur. Heel veel succes!!
 
MC2 hebben een paar keer pech gehad maar gaan zaterdag voor de volle winst en de Subtopklasse. MC2 – Strawberries MC1 om 9.00 uur op veld 1.
 
MC3 hebben het al geweldig gedaan en eindigen in ieder geval bij de 1e 2 in hun poule waardoor ze na de herindeling 1e klasse A gaan spelen. Super dames en succes zaterdag tegen de nr 1! Qui-Vive MC2 – MC3 om 12.30 uur.
 
Een extra vermelding is er voor MA2: weliswaar zijn ze geen selectieteam maar toch gaan ze aanstaande zaterdag voor een plaats in de Topklasse. Hoe dan ook horen ze nu al bij de beste teams van Noord-Holland!! Dames, ook jullie heel veel succes zaterdag in het Wagener Stadion tegen Amsterdam MA2.
 
Kom MB1 en onze andere teams aanmoedigen!
 
Jeroen Tuininga