headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Haarlem H1 – Alliance H1: winst!

Nieuws afbeelding 19-10-2011
Na regen komt altijd weer de zon door! Wat een heerlijke zin om het wekelijkse verslag van de wedstrijd mee te openen. Soms is een openingszin zo simpel.
 
Zandbak
Wederom een prima voorbereidingsweek achter de rug. Dit keer in de zandbak ergens achteraan Sportparklaan 8... Want het is natuurlijk verwennerij dat wij vrijwel alleen maar op de meest moderne velden spelen maar dat went erg snel. Gelukkig is er altijd wel ergens een tegenstander te vinden die niet een net zo een schitterend veld ter beschikking heeft als wij. Dat zorgt er in ieder geval voor dat je niet vergeet dat we boffen met onze accommodatie. Haarlem heeft alleen zandvelden en daarom bereidden wij ons afgelopen week voor op veld 4. Het heeft goed geholpen!
 
Haarlem-uit stinkt...
Over de wedstrijd zelf kan ik u vertellen dat hij behoorlijk spannend was! De strijd ging aardig gelijk op en al aan het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat ook deze wedstrijd geen makkelijke pot ging worden. Haarlem-uit stinkt. Of het nou meer komt door de afsluiting van vorig seizoen of door de strijd die we dit seizoen voeren, durf ik niet te zeggen maar er is iets mee…
 
Dominant spel 
Op een redelijk vroeg moment in de wedstrijd scoorde Haarlem 1-0. Niet veel later werd het 1-1 en zelfs 1-2. We zaten lekker in de wedstrijd en speelden behoorlijk dominant. Dat het moeilijk is om dit een hele wedstrijd vast te houden bleek uit de goal die daarop volgde. Met nog ongeveer een kwartier speeltijd op de klok en een gelijke stand van 2-2 kan het natuurlijk nog alle kanten op gaan.
 
BH
Gelukkig pakten we ons eigen spel weer helemaal op, creëerden weer kansen waarvan er eentje een strafcorner opleverde. Aangezien onze beide goals eerder in de wedstrijd voortkwamen uit strafcorners was dit een grote kans. Alle vertrouwen lag in de favoriete hoek van B en dat bleek kort daarna volkomen terecht: 2-3. Drie keer rechtstreeks gesleept. U begrijpt dat de afkorting BH bij ons op dit moment een hele andere betekenis heeft dan die van dat kledingstuk speciaal voor vrouwen. BH staat voor: Bouke Hattrick.
 
Juiste mentaliteit
Al met al een spannende wedstrijd met hier en daar pittige overtredingen, groene en gele kaarten aan spelers uit beide teams, de ene minder terecht dan de ander en soms zelfs niet gegeven waar het wel nodig zou zijn. Gelukkig hebben we met de juiste mentaliteit gespeeld. Namelijk: spelen om te winnen! Dat is leuk! Aanstaande zondag nemen wij en dames 1 het thuis op tegen VVV. De dames natuurlijk om 12:45uur en wij aansluitend om 14:45uur. Natuurlijk hopen wij u allen dan weer te zien.
 
Dank aan alle supporters voor het meereizen en aanmoedigen!
 
Groeten, H1