headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Heel Alliance !!

Even voorstellen: Milou Schoone, OM en TM Junioren

Nieuws afbeelding 23-11-2022
Hoi allemaal!

Velen van jullie kennen mij als een echte Alliancer. Al sinds mijn 6e hockey ik op Alliance, waarvan jaren in Dames 1 gespeeld. Ooit ben ik in mijn jeugd als 14-jarige begonnen met training geven en eigenlijk nooit meer weggegaan.

In die jaren ben ik gegroeid in mijn rollen en heb ik ondertussen ook diverse studies van de KNHB afgerond. Momenteel ben ik werkzaam als Organisatorisch Manager. Hierbij zorg ik er onder andere voor dat alle veld- en zaaltrainingen in de App staan, maar ook ben ik de verantwoordelijke voor de communicatie over de (gewijzigde) trainingstijden door afwezigen trainers of andere wijzigingen in het schema.

Ook ben ik nu al bijna 10 jaar Technisch Manager Junioren (van de breedte meisjes en jongens O18, O16, O14 en O12 teams). Daarnaast coach ik met heel veel plezier al een paar jaar meisjes D1/O12. Sinds dit jaar coach ik niet meer op de zondag bij de senioren zodat ik lekker zelf op het veld kan hollen met mijn eigen team Dames 30-1.

Op de dinsdagen en donderdagen ben ik vrij en spendeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn kleine zoontje Noah van bijna 1 jaar. Alle andere dagen ben ik op Alliance te vinden. Grote kans dat als je een vraag hebt over wat dan ook, ik het antwoord wel weet! Wil je dus ergens meer over weten, schroom dan niet en spreek mij aan op de club.

Hopelijk tot snel! MilouHeb je vragen/opmerkingen of interessante nieuwtjes, weetjes, leuke foto's of verzoekjes? Stuur ze naar [email protected]. Mail ons. Wij zijn je dankbaar.