headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Hockey & Trainingen

De teamindelingen seizoen 2024-2025 zijn bekend!

Nieuws afbeelding 17-6-2024
Maandagmiddag 17 juni hebben we in onze systemen de seizoenwissel uitgevoerd en dat betekent dat we een belangrijk stap hebben gezet in de voorbereiding op seizoen 2024-2025! We zijn blij dat we de nieuwe teams van Alliance hebben samengesteld en nu aan iedereen kunnen presenteren.

Informatie
Alle Junioren Breedteteams en Jongste Jeugdteams zijn via e-mail geïnformeerd dat ze de nieuwe teamindeling kunnen zien via de app of via de de website achter de login. Vorige week zijn de Junioren Tophockeyteams O14, O16, O18 geïnformeerd over de nieuwe indelingen en er zijn al oefenwedstrijden gespeeld. Vandaag zijn ook de O12 selectie- en opleidingsteams de indeling vrijgegeven.
De senioren worden direct geïnformeerd over de teamindeling. De hockey7 teams zijn nog bezig met de 2023-2024 competitie die doorloopt tot in juli en daarom hebben we aan deze teams de aanduiding 23/24 toegevoegd.
Voor de Tophockey Senioren zal de selectie zoals gebruikelijk later in de zomer plaatsvinden.

Meer informatie
Nieuwe teamindelingen zijn altijd spannend en iedereen is natuurlijk zeer benieuwd naar de teams. Lees de e-mail die je hebt ontvangen goed door voor meer achtergrondinformatie. Voor de Jongste Jeugd is vorig jaar nieuw beleid gemaakt voor de samenstelling en indeling van de teams. Deze is achter de login beschikbaar en een directe link staat in de e-mail. Noteer ook alvast in je agenda de data van de start van het nieuwe seizoen.

Gegevens en profielfoto
Het telefoonnummer en e-mailadres(sen) in onze administratie kan je zien in de app bij Profiel. Deze kan je daar zelf aanpassen. Ben je verhuisd dan kan je dat doorgeven via [email protected]
Dit is ook een goed moment om een leuke actuele foto in je profiel te zetten. Dat kan je doen op de website achter de login in de 'Mijn Alliance' omgeving. Ga naar profiel, kies voor bewerk en selecteer een nieuwe foto. Nadat je voor Bewaar hebt gekozen, wordt in het profiel de nieuwe foto zichtbaar. op de website en in de app. Je kan twee e-mailadressen vastleggen, bijvoorbeeld van je zelf en van je ouders. Of twee adressen van je ouders. Of werk en privé, etc.

Categorieleiders
In het overzicht van de functies en commissies van Alliance (link) zijn de namen van de categorieleiders voor het nieuwe seizoen bijgewerkt met de bijhorende e-mailadressen. Deze week zal de eerste informatie naar de teams worden verspreid.

Keeperstassen oude teams
Lever deze week de tas met keepersspullen schoon en droog in. Lees verder in dit bericht voor meer info.


Wij wensen je alvast een mooie, sportieve en gezellige zomer toe!