Coronabeleid MHC Alliance

Op deze pagina vind je het actuele coronabeleid van MHC Alliance. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig te lezen en de afspraken te respecteren.

Corona-regels MHC Alliance, vanaf 25 september 2021

Volg de basisregels
De 1,5m is in Nederland afgeschaft. Neem je verantwoordelijkheid in het niet verder verspreiden van Corona en vermijd drukte. Kom bij klachten niet naar de club en laat je testen.

Publiek is welkom
Publiek is weer welkom op de club. Ouders, familie en vrienden kunnen naar een wedstrijd en training komen kijken. Je hoeft geen afstand te houden en hoeft je niet aan te melden.

Terras en clubhuis
In het clubhuis gelden nieuwe Coronaregels. Voor sportclubs zijn er aparte horeca regels gemaakt. Iedereen die binnen zittend iets wil drinken of eten, moet een geldige QR code in de Corona Check-app tonen. Er zijn aparte zitplekken afgezet in het clubhuis. Voor het afhalen van eten en drinken is geen Check-app benodigd. Ook de toiletten en de kleedkamers zijn gewoon open.

Voor- en nabespreken
Vanwege de clubhuis-Coronaregels vragen wij alle teams om zoveel mogelijk bij de picknicktafels te verzamelen en na de wedstrijd buiten wat te drinken.

De wedstrijd
We handhaven nog het advies om voor aanvang van de wedstrijd je team te begroeten zonder handen te schudden of high-five etc. Spelers begroeten en bedanken elkaar door even met de sticks tegen elkaar aan te tikken; een stick check in plaats van shake hands.

Meldingen kunnen gedaan worden via [email protected].

MHC Alliance wenst iedereen een sportief en gezellig verblijf op onze club toe.

<versie 25-09-2021>