headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 

Sponsoring teamkleding 24/25

Heel het team in een The Indian Maharadja trainingspak of hoodie? Ook komend seizoen kun je weer trainingspakken en andere teamkleding aanschaffen met korting!


Door onze samenwerking met Intersport Twinsport kunnen teams die zelf een pak willen aanschaffen, dit bij Intersport Twinsport Cruquius bestellen. Bij minimaal 8 pakken (of andere Alliance kleding) wordt een korting van 30% berekend.


Beleid rondom teamkleding

Als je kiest voor een teamtrui of pak met één of meerdere sponsors, moet de kleding worden afgenomen van The Indian Maharadja en het Alliance-logo worden gebruikt. De kosten voor truien en pakken, inclusief drukkosten, zijn voor de sponsor. Daarnaast is er een bijdrage aan de club (per seizoen dat de kleding wordt gedragen):

  • 1 sponsor: € 250
  • 2 sponsors: € 350
  • 3 of meer sponsors:€ 425

Van Alliance krijg je een factuur volgens bovenstaande staffel, te vermeerderen met 21% BTW.


Wanneer je geen sponsor hebt en kiest voor kleding met het Alliance-logo en de naam Alliance, dient de kleding eveneens afgenomen te worden bij The Indian Maharadja. Bij teamkleding zonder Alliance-logo, de naam Alliance en zonder sponsorlogo's ben je vrij om je eigen keuze te maken.


Prijslijst en bestellen

Meer informatie over de de kleding, de prijzen en korting en over de bestelprocedure vind je op de pagina ‘Teamkleding seizoen 24/25’.


Het is belangrijk om zo snel mogelijk na 15 augustus te bestellen om er zeker van te zijn dat je de pakken binnen hebt aan het begin van het seizoen.


Mocht je als team belangstelling hebben of al één of meerdere sponsor(s) op het oog hebben, stuur dan alvast een mail naar de sponsorcommissie via [email protected] om je wensen kenbaar te maken zodat wij je verder kunnen helpen.


De sponsorcommissie