Logo alliance
Nieuwsafbeelding

Kom jij de zaalhockeycommissie versterken?

16
sep
0

De zaalhockeycommissie is op zoek naar een enthousiaste persoon die voor en tijdens de zaalhockeyperiode (rond de winterstop) wil helpen met het coördineren van de zaalhockeyactiviteiten.

Wat moet er zoal geregeld worden:
 ·       Contact onderhouden met locaties waar getraind wordt

lees meer..
Nieuwsafbeelding

DAMES 1 ALLIANCE 2014-2015.

16
sep
0

DAMES 1 gaat met heel veel enthousiasme aan het seizoen 2014-2015 beginnen. De voorbereiding is al 5 weken in volle gang. Dat betekent wekelijks drie keer trainen, waarvan 1 keer op dinsdagavond en een dubbele training op donderdagavond. Diverse oefenwedstrijden zijn ter voorbereiding op de competitie gespeeld en we hebben met elkaar genoten

lees meer..
Nieuwsafbeelding

De Scheids 2 : Nulletjes en eentjes

12
sep
0

Genuanceerde mensen, en daar reken ik mezelf gemakshalve even onder, hebben het niet altijd gemakkelijk als scheidsrechter. Want net zo min als vrouwen een beetje zwanger kunnen zijn, kunnen hoge ballen een beetje gevaarlijk zijn, strafcorners een beetje te hoog ingeslagen of spelers een beetje te weinig afstand houden. Als scheidsrechter

lees meer..
Nieuwsafbeelding

ALLIANCE HEREN 1 2014-2015

8
sep
2

Dit seizoen gaat H1 voor een stevige plek in de top 5 van de 2e klasse! Met een uitstekende en uiterst fitte selectie is de voorbereiding al begin augustus van start gegaan en wordt er 3x per week getraind.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Workshop Tischa Neve : Via Plezier naar Winnen

8
sep
0

De KNHB en MHC Alliance bieden coaches, trainers en belangstellende ouders een workshop aan over de pedagogische kant van jeugdhockey, gemaakt door kinderpsycholoog Tischa Neve. Tischa Neve geeft tijdens deze workshop praktische tips en aanwijzingen om een team en coach optimaal en met plezier te laten presteren. Hoe ga je om met té

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Uitstekende voorbereiding JB1

8
sep
3

In de voorbereiding zijn we op twee toernooien geweest, Rosmalen en Best. Het eerste toernooi was Rosmalen. De 1e dag van het toernooi begon goed, we wonnen met 3-0 van Rosmalen. De tweede wedstrijd was tegen Antwerpen, ze waren sterker dan Rosmalen, maar we wonnen toch nog met 2-1. Verder speelden we nog een keer tegen Leonidas en GHBS waar we

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Gezocht: communicatieve duizendpoot

16
sep
0

De Online Mediacommissie zoekt een enthousiaste creatieveling die wil meewerken aan de website, app en andere communicatie van Alliance. Hou je van tekst & beeld en van online communicatie? Schrijf je graag en ben je handig met de computer?
Word dan lid van de Online Mediacommissie.

Activiteiten zijn:

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Bovelander & Bovenlander Clinic DEF 28 sept

16
sep
2

Op de seizoensopening (28 sept a.s.) organiseert de Evenementen-commissie in samenwerking met de ABNAMRO en Bovenlander & Bovenlander een bijzondere clinic voor voor de kinderen uit de DEF jeugd.

Het belooft een intensieve middag te worden, want :

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - Houten 21 sep 14:45 Uit Info
Dames 1  - H.C. Haarlem 21 sep 12:45  Thuis Info

We doen de koffietest !

15
sep
1

De Barcommissie heeft 2 schitterende Melita-koffiemachines aangeschaft in nauwe samenwerking met Kaldi op de Binnenweg. De machines produceren een vers gemalen kopje koffie, latte machiatto, espresso, koffie verkeerd, cappuccino of kokend water voor je thee. Natuurlijk vragen we onze leden even wat ze er van vinden !

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Fotowedstrijd: Win een diner met de grappigste teamfoto

11
sep
0

Op zondag 28 september is de openingsdag van Alliance waarbij er naast alle andere leuke activiteiten een fotowedstrijd komt voor alle teams!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Friendship Toernooi- Prachtig !

10
sep
1

Afgelopen zondag speelde zich op de velden van Alliance weer het jaarlijkse Friendshiptoernooi af voor Veteranenteams Dames en Heren. Dit jaar waren er ook diverse Trimteams uit de regio aanwezig. Meer dan 400 hockeyers openden hiermee het hockeyseizoen1415. Exact om 10:30 stopt de regen en kwam de zon door op ons park. Heel veel leuke wedstrijden

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Nationale Shoot-Out Competitie

8
sep
0

Alliance loopt vooruit op de Nationale Shoot Out Competitie die dit jaar weer georganiseerd gaat worden. In de periode mei-juni 2015 strijden de beste spelers en keepers van zo’n 100 hockeyclubs in Nederland om de felbegeerde titel van "Shoot Out Koning en Koningin" en "Shoot Out Keeper en Keepster van Nederland".

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Laatste Alliance trainingssokken te koop achter de bar!

27
aug
0

Op = Op. Leuke en praktische Alliance hockeysokken geschikt als trainingssokken. Merk is 'Mees' en ze zijn te koop in de maten 35-38 / 39-42 / 43-46 voor € 6 per paar of € 20 voor vier paar sokken. Daar koop je ze niet voor in de winkel! Gewoon achter de bar te koop. 

lees meer..