Logo alliance
Nieuwsafbeelding

WEDSTRIJDVERSLAG: Alphen H1 - Heren 1: 1-2

3
mei
0

Wat hadden we er weer zin in zeg. Er stond een leuk potje op het programma, namelijk Alphen uit. Karol benadrukte dat winst ons met één been in de eerste klasse zou plaatsen. Koste wat het kost zouden we de drie punten mee naar huis nemen. Vanaf de eerste minuut probeerden we onze tegenstander bij de keel te grijpen.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Bestuursmededeling

3
mei
0

Na ruim anderhalf jaar als bestuurslid Breedtehockey in het bestuur van MHC Alliance te hebben gefungeerd, heeft Peer van Gestel besloten om per 26 mei 2016 zijn functie te zullen neerleggen. Het bleek steeds moeilijker te worden om het bestuurslidmaatschap te combineren met zijn zakelijke en persoonlijke leven.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

WEDSTRIJDVERSLAG: Heren 1 - Forescate H1: 2-1

27
apr
0

Opnieuw zetten wij als Heren 1 een ferme stap richting promotie en een eventueel kampioenschap. Met twee doelpunten tegen eentje van Forescate trokken we na 70 minuten aan het langste eind. Makkelijk ging het echter niet.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Toppers!!

25
apr
0

Natuurlijk zijn jullie allemaal toppers, maar deze week wordt een aantal teams dat al vaak heeft verloren uitgelicht. JA1 wist de wedstrijd tegen koploper Qui-Vive JA heel knap te winnen. Na een 1-0 achterstand, kwam Alliance door wilskracht terug naar een 1-3 stand in de rust. Na de rust begon Qui-Vive steeds meer tegen zichzelf te spelen en wist

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Het Grote Vrijwilligers-BEDANK-etentje

23
apr
0

Uitnodiging : Het Grote Vrijwilligers-BEDANK-etentje
Datum: Vrijdag 20 mei 2016
Tijdstip: 18.30 uur
Locatie: clubhuis

Lieve, beste, goede, enorm gewaardeerde vrijwilligers,

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Wedstrijden en trainingen in de meivakantie en Pinksteren

21
apr
0

Hebben we volgende week training? Een veel gestelde vraag de laatste dagen op het hockeyveld. Het staat allemaal in de app en de agenda maar nog even op een rijtje:

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Heren Veteranen A zoekt spelers

18
apr
0

MHC Alliance Veteranen HA zoekt spelers ! Eerste klasse hockey en eerste klasse gezelligheid. Wil je (weer) lekker en fanatiek hockeyen op een goed niveau en vind je naast de sportieve inspanning ook de gezelligheid van een mooie club mannen belangrijk? Kom dan hockeyen bij Alliance veteranen HA.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Kaatje Bitterberg Toernooi 2016

31
mrt
0

Mis dit knotsgekke familie- en vriendentoernooi niet! Op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei a.s., wordt het gezellige en knotsgekke familie- en vriendentoernooi KAATJE BITTERBERG weer georganiseerd op MHC Alliance. Voor velen is dit een zeer bekend toernooi met echte familie-gezelligheid en daarom te leuk om te missen. Naast het

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Start trainingen selectieteams seizoen 2016-2017

10
feb
0

Ook komend seizoen streven wij er weer naar om met onze selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Omdat bij jeugdhockey gedurende de Voorcompetitie wordt bepaald op welk niveau het team tijdens de reguliere competitie zal komen te spelen, is een goede voorbereiding essentieel.

lees meer..

Overig nieuws

Nieuwsafbeelding

ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag ZON-dag

3
mei
0

Zondag 8 mei a.s. speelt Dames 1 THUIS om 12.45 uur alweer haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen AMVJ D1. Nu al de laatste wedstrijd? Ja, nu al!
Dussssssss ......... kom allemaal Dames 1 aanmoedigen! Trommel je teamgenoten op, neem ouders mee; alle senioren, veteranen, iedereen die niet speelt, kom kijken en geniet van de zon.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

iPhone gevonden op Veld 1

27
apr
0

Dinsdagmiddag 26 april is er een iPhone gevonden op Veld 1. De iPhone heeft een heel specifiek startscherm en is dus goed te koppelen aan de eigenaar. Ben jij je iPhone verloren op Veld 1? Bel dan snel met Pieter Delsman op 06-13131312

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - HC Bloemendaal 12 mei 20:30 Thuis Info
Dames 1  - Hockeyclub AMVJ 8 mei 12:45  Thuis Info
Nieuwsafbeelding

Toppers!!-deel 2

25
apr
0

En ook op Maurice kan de club altijd(!) rekenen! Ook voor schilderwerk. Maurice pakte de kwast en roller en ging voor onze Heren 1 aan de slag om de muren van de nieuwe uitgebreide kleedkamer de schilderen. Dank je wel Maurice !!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Spelregeltoetsen

22
apr
1

De afgelopen weken, maar ook in september en oktober vorig jaar, zijn van alle jongens en meisjes D en van de breedte teams van jongens en meisjes C spelregeltoetsen afgenomen. Dit project is vorig jaar ontstaan omdat bleek dat bij de spelers niet altijd de spelregelkennis voldoende was. Jaap Kleijn kwam met het idee en heeft, namens

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Nog een paar plekjes beschikbaar op het Kaatje Bitterberg-toernooi

20
apr
0

De inschrijvingen zijn weer overweldigend en er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar. Stel je eigen team samen met familie en vrienden, jong en oud en heb een fantastische dag op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei a.s. Naast het hockeyplezier is het één groot (verkleed)feest. Alles mag en alles kan! We hebben vele

lees meer..
Nieuwsafbeelding

27 mei: B-Saté eetcafé

18
apr
0

'Wie had dat gedacht: van thuis saai voor de TV, naar het B-Saté eetcafé'. Speciaal voor de hele Alliance B-jeugd openen we vrijdag 27 mei vanaf 18.30 uur het B-Saté eetcafé!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Keepersclinic Jaap Stockmann - VOL

12
apr
0


De keepersclinic met Jaap Stockmann op 13 mei was binnen drie dagen vol! Het is erg leuk om te zien hoe snel 18 enthousiaste Alliance keepers zich hebben aangemeld voor deze topclinic. Deze selectie- en vaste keepers van Alliance gaan op 13 mei een pittige clinic krijgen onder leiding van de beste keeper van Nederland. Kijk eens

lees meer..

LK Jong Senioren 2016 weer op Alliance

9
feb
0

MHC Alliance is trots dat wij wederom door de KNHB zijn geselecteerd als gastvereniging voor de organisatie van het Landskampioenschap Jong Senioren (17 t/m 25 jaar). Vandaag maakte de KNHB de data en accommodaties bekend voor de grote landelijke evenementen in de 2e seizoenshelft 15-16. (klik hier voor alle evenementen)

lees meer..