Logo alliance
Nieuwsafbeelding

Halloween Thé Dansant

21
okt
0

Zondag 2 november gaan we het griezelig gezellig maken op Alliance. Tijd voor het Halloween Thé Dansant. Vanaf 14.30 gaat de muziek aan en mogen de voeten van de vloer.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Meisjes D2 na de herfst in Topklasse!

20
okt
2

Meisjes D2 speelt als enige MD2 team na de herfst in de Topklasse B. Daar komt onze MD2 sterke teams tegen als Bloemendaal MD1, HBS MD1 en HIC MD1. Dit is het gevolg van het herfstkampioenschap waarbij MD2 ook al een flink aantal MD1 teams versloeg in de SubTopklasse. Het succes van MD2 is gebaseerd op de kwaliteiten en het enthousiasme van

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Halloween-party D-jeugd zat 1 nov

16
okt
0

Het is weer herfsttijd ! Dus hoogste tijd voor een echte Halloweenparty voor de hele D-jeugd.

Datum: zaterdag 1 november 2014
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur
Kosten: €5,- inclusief consumptie
Aanmelding en kaartenverkoop verlopen via de coaches
1 intro per persoon

Wat zijn de spelregels?

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Score 4 Kadish

22
okt
0

De Kadish Foundation ( www.kadish.nl ) steunt hockeycoaches in Afrikaanse landen. Zij voorzien de coaches (ook Alliancers) van kennis en materialen waardoor zij honderden kinderen kunnen laten hockeyen.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Topclinic van Oranjekeeper Jaap Stockmann

20
okt
4

Op een stralende 18 oktober hebben dertien van onze Alliancekeepers een clinic gevolgd van Jaap Stockmann. Deze clinic was exclusief voor vaste jeugdkeepers en selectie-keepers uit de A, B, C en D. Oranjekeeper Jaap Stockmann werd ondersteund door onze eigen keeperstrainers Matthijs en Wouter en door Stijn Takes (H1) en Violet Does (D2).

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - HC Athena 26 okt 14:45 Uit Info
Dames 1  - Gooische Hockey Club 26 okt 12:45  Uit Info
Nieuwsafbeelding

Bitjes afhalen

17
okt
1

Begin september hebben jullie allemaal kunnen ' happen ' voor een nieuw bitje. Goed bericht want de bitjes zijn klaar ! Je kan de bitjes tijdens normale openingstijden ophalen bij de bar.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Zaalclinic voor D&E teams door Heren 1

26
sep
10

Op maandag 22 december a.s. verzorgen de beste zaalhockeyers van ons Heren 1 een speciale zaalhockey-clinic voor alle D&E teams van Alliance. In Sporthal Groenendaal zullen zij de spelers en speelsters de 'kneepjes van het vak' leren. Een prachtige gelegenheid om kennis te maken met zaalhockey en je sticktechniek te verbeteren. De dag duurt

lees meer..