Logo alliance
Nieuwsafbeelding

JB1 op koers tijdens de voorbereiding

31
aug
0

Er is hard getraind, de sfeer zit er goed in en de door Ralph gekozen tactiek begint al aardig te landen. Vol vertrouwen gingen we dus op weg naar Best voor het laatste toernooi op rij. In Delft werden we nog 8e , in Wageningen 3e dus de verwachtingen waren hoog gespannen deze zonnige dag in Brabant.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Alliance in Oranje

31
aug
0

We brengen jullie groot nieuws want Alliance beschikt over een echte Hockey-International . Zijn eerste caps heeft hij afgelopen week behaald op het het EuroHockey toernooi te London.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Let op : Alliance = CASHLESS

28
aug
1

Sinds 1 augustus is Alliance overgestapt op Cashless betalen. Dat betekent dat alle leden en bezoekers niet meer met contant geld in ons clubhuis terecht kunnen. We hebben diverse betaalterminals waarbij je zowel met de pin als draadloos (tot 25 euro) je consumpties kunt afrekenen - ook kleine bedragen dus!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

gezocht - wedstrijdsecretaris 8DEF

25
aug
0

MHC Alliance valt en staat met het enthousiasme van de vele ouders die het voor jullie kinderen mogelijk maken om met plezier te sporten en het hockeyspel te leren. Onze club kan niet zonder jullie als vrijwilliger!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

De nieuwe bar is er klaar voor……

25
aug
2

Robert is er klaar voor, de nieuwe bar is er klaar voor……Zijn jullie er klaar voor?
Het eerste jaar als barcommissie is achter de rug en zijn we alweer een paar weken druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wat ging er goed en waar hebben wij jullie bij nodig om het nog beter te doen?

lees meer..
Nieuwsafbeelding

De trainingen gaan weer beginnen

24
aug
0

Vandaag 24 augustus starten de trainingen weer voor alle teams volgens het reguliere hoofdschema van Alliance klik hier of kijk op onze website onder Hockey > Trainingen. Je vind ook je persoonlijke trainingsschema in de teamagenda op de App en bij mijn Alliance team (achter de login van de site).

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Pak die voorsprong: kom naar het Spelregelcafé!

21
aug
1

Wil jij het nieuwe seizoen met een voorsprong beginnen? Kom dan naar het spelregelcafé dat op donderdag 24 september plaats vindt op Alliance, Bovenzaal, inloop vanaf 19.30 uur. Start 20.00 u.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Dames 2 promoveert alsnog naar Res Overgangsklasse !

20
aug
0

Dames 2 is afgelopen mei, na een heel goed seizoen, net geen kampioen geworden in de Reserve 1e Klasse. Ze werden uiteindelijk 2e op 1 punt achter koploper Schaerweijde Dames 2 en speelden zich vele punten los van de nummer drie.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Het 3e team op het veld

12
aug
0

Clubscheidsrechter worden?
Binnenkort worden de nieuwe B-spelers, nieuwe leden en ouders in de D, C en B benaderd voor de Clubscheidsrechter-opleiding. Vind je fluiten leuk?! Doe mee met de nieuwe leeromgeving van de KNHB en houd je kennis scherp! Wil je meer weten van het traject mail opleiding.arbitrage@mhc-alliance.nl

lees meer..
Nieuwsafbeelding

De Alliance Clubcollectie !

14
jul
0

Met trots presenteren Hockey Republic, Stag en Alliance de eerste Alliance Clubcollectie. De Alliance Clubcollectie bestaat uit trainingspakken, hoodies, softshell jacks en tassen, allen van het merk Stag.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Coach de coach

31
aug
0

Wat hebben wij een fantastische club ! Vele leden en ouders zijn weer bereid gevonden om een jeugdteam te coachen dit seizoen. Ervaren coaches weten al dat een team begeleiden ontzettend leuk is om te doen. Hoeveel ervaring jij hebt is voor ons echter niet van belang. Wij zijn er voor elke coach!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Inlooptraining Dames Trimmers - woensdagochtend

27
aug
0

Heb je altijd al willen hockeyen, of er nu eindelijk weer tijd voor? Of ben je misschien langs de lijn enthousiast geworden en zou je het zelf ook wel eens willen proberen? DAT KOMT GOED UIT! De komende woensdagen kun je bij de woensdagochtend trimsters terecht van 09:00-10:30 uur!

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - DSHC 6 sep 14:45 Thuis Info
Dames 1  - HV Myra 6 sep 12:45  Thuis Info
Nieuwsafbeelding

Doorbelasten boetes rode, gele kaarten en teamboetes

27
aug
1

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van 24 april 2014 heeft besloten om vanaf 3 gele kaarten de boetes aan de desbetreffende speler door te belasten. De boete door de KNHB opgelegd bij het behalen van een rode kaart zal direct doorbelast worden aan de desbetreffende speler. De ALV heeft toentertijd eveneens besloten dat speciale boetes die aan een

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Jouw team op onze FB-pagina

25
aug
0

Wil jij als aanvoerder je team voorstellen?
Wil jij als coach/ teammanager een wekelijks wedstrijd verslag delen?
Wil jij leuke foto's en video's delen van je team?

Elk Alliance team is nu in de gelegenheid om allerhande hockeywetenswaardigheden te delen op de Alliance Fanpage op Facebook ! 

lees meer..
Nieuwsafbeelding

MC1 sterk op Berrie Toernooi

24
aug
0

Afgelopen zaterdag heeft Alliance MC1 meegedaan aan het Berrie hockey toernooi voor topklasse teams uit het hele land. Na een dag uitproberen van opstellingen en spelsystemen konden we in de volle zon de beker voor de 2e plaats in ontvangst nemen.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Heren 1 gaat voor de top

24
aug
1

De voorbereiding is al begin augustus van start gegaan en er zijn al een aantal goede oefenwedstrijden gespeeld. Er zijn veel oudere spelers gestopt (6) maar we hebben er een aantal zeer goed op elkaar ingespeelde ex-A-spelers voor terug (8) en uitstekende spelers van buitenaf.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

ML Hockeyschool extra toptraining op MHC Alliance!

21
aug
0

Het afgelopen seizoen waren de ML Hockeyschool trainingen op zondagochtend weer een zeer groot succes. Veel jeugdleden tussen de 7 en 16 jaar volgden 10 weken achter elkaar de toptrainingen onder leiding van assistent bondscoach Dave Smolenaars.
Inmiddels zijn de inschrijvingen weer gestart. Interesse? Ga naar:

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Nieuwe spelregels ! Hoe zit dat ?

21
aug
0

Meer weten over de wijzigingen van de spelregels? Kom naar de uitleg op donderdag 10 september, bovenzaal aanvang 20.00 u. Door Constant Thoolen.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Bitjes & Nopjes – Aanmelden kan nu

11
aug
0

Voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging MHC Alliance organiseren sinds een paar seizoenen het sportprogramma Bitjes & Nopjes, voor kinderen van Groep 1/2/3. Het blijft een groot succes, daarom gaat in augustus / september 2015 Bitjes & Nopjes weer van start. Inschrijven of meer informatie kan nu via een email naar

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Afspraken over Sponsorkleding

30
jun
2

Met ingang van seizoen 2015-2016 heeft het bestuur van Alliance besloten een kledingbeleid van kracht te laten zijn. Voor de inhoud van dit beleid verwijzen wij jullie naar Documenten achter de inlog.

lees meer..