Logo alliance
Nieuwsafbeelding

Maandag 1 september coachavond E, F en Dierentuin

29
aug
0

Aanstaande maandag is de coachavond voor alle E (6-tallen en 8-tallen), F en Dierentuinteams! Tijdens deze avond krijgen alle coaches en begeleiders uitleg over de ins en outs van Alliance maar is er ook aandacht voor hockey inhoudelijke zaken.

programma :
20:00 - 21:30 uur Dierentuin teams

lees meer..
Nieuwsafbeelding

De trainers en coaches van dit seizoen en meer AHA-nieuws

29
aug
0

De Alliance Hockey Academy is klaar voor dit seizoen en wil graag haar trainersstaf aan jullie voorstellen. De trainers die onze teams zullen begeleiden, zijn grotendeels dezelfde als vorig jaar: Jeroen Tuininga, Ralph Bleeker, Piotr Mazany, Karol Sniezek, Jaap Kleijn, Wouter Mijnsbergen, Milou Schoone, Wieger Wiese, Kasper Vrolijk, Bas Ypes,

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Bridge bij Alliance

28
aug
0

Er is een groeiend aantal Alliancers dat niet alleen graag een fijne pot hockeyt, fluit of coacht, maar ook met veel plezier een kaartje legt op een groen tafellaken. Bridge dus! Ook veel oud-leden zijn fervente bridgers. Voor al deze enthousiaste kaarters organiseert Alliance binnenkort een bridgedrive. 

lees meer..

ML Hockeyschool geeft toptrainingen vanaf 14 sept

17
aug
0

Door het grote succes van afgelopen seizoen geeft de ML Hockeyschool ook dit jaar weer nieuwe toptrainingen. De trainingen staan onder leiding van Dave Smolenaars ( Bondscoach Nederlands Jongens B en Coach Schaerwijde ). Kijk snel op www.hockeysupport.nl voor inschrijvingen en meer informatie.  
 

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Bitjes & Nopjes in september weer van start; aanmelden kan vanaf nu

13
aug
0

Voetbalvereniging RCH en hockeyvereniging Alliance organiseren sinds een paar seizoenen samen het sportprogramma Bitjes & Nopjes, voor kinderen van groep 1, 2 en 3. Het blijft een groot succes en daarom gaat in het najaar van 2014 Bitjes & Nopjes weer van start. Inschrijven is vanaf nu mogelijk door een mail te sturen naar

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Nieuwe hockeyshirts Alliance

29
aug
4

De Alliance-shirts hebben opfrisbeurt gekregen! Geen groene kraag meer, maar een groene bies aan de mouw en een stof die prettiger aan de huid voelt dan de huidige stof. De nieuwe shirts zijn vanaf volgende week verkrijgbaar. 

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Kick-off voor barhoofden op 4 september

28
aug
0

Ben jij in het dagelijks leven accountant, verkoper of doktersassistente? Maar had je eigenlijk de horeca in gewild?  Dan heb je nu je kans om je droom waar te maken en alsnog barvrouw- of man te worden! Als Barhoofd bij Alliance ben je vier keer per seizoen verantwoordelijk voor de bar tijdens een shift van vier uur. Je stuurt de

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - !Reservering 31 aug 14:45 Thuis Info
Dames 1  - !Reservering 31 aug 13:00  Thuis Info
Nieuwsafbeelding

Laatste Alliance trainingssokken te koop achter de bar!

27
aug
0

Op = Op. Leuke en praktische Alliance hockeysokken geschikt als trainingssokken. Merk is 'Mees' en ze zijn te koop in de maten 35-38 / 39-42 / 43-46 voor € 6 per paar of € 20 voor vier paar sokken. Daar koop je ze niet voor in de winkel! Gewoon achter de bar te koop. 

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Nieuwtjes van de Bar-cie

22
aug
0

Aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen informeren wij jullie allemaal graag over de nieuwste ontwikkeling op en om de bar in ons clubhuis.

Nieuwe menukaart

lees meer..