Logo alliance
Nieuwsafbeelding

Voorlopig trainingsschema 1415 bekend

21
jul
0

In de bijlage vinden jullie het voorlopig trainingsschema. Voor Jeugd ABCDEF en Dierentuin gaat dit schema van start op maandag 18 augustus. Voor Senioren, Trimmers en Veteranen gaat het schema van start op maandag 25 augustus.

Fijne vakantie nog!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Echte helden dragen Maskers

11
jul
0

Dat keepen ongelofelijk belangrijk is, zien we op het WK voetbal en we wisten het al van het WK hockey. Keepers maken het verschil! Keepen is bovendien leuk en keepen is stoer, aldus ervaren keepers zelf.
 

lees meer..

ML hockeyschool start 31 aug nieuwe toptrainingen op Alliance!

27
mei
0

Na het grote succes van afgelopen seizoen gaat de ML hockeyschool in augustus weer starten met technische toptrainingen onder leiding van Dave Smolenaars (bondscoach Nederlands Jongens B, assistentbondscoach Jong Oranje Heren). De maximale grootte van een trainingsgroep is 8 kinderen waardoor er veel individuele aandacht is per speler. Voor

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Teamindelingen seizoen 2014 - 2015 Bekend

1
jul
4

De teamindelingen voor de teams van het seizoen 2014-2015 zijn zojuist bekend gemaakt achter de login van onze website. In de afgelopen weken is er bijzonder hard gewerkt door de Categorieleiders en de Blokcoördinatoren om de nieuwe teamindelingen voor het nieuwe seizoen te maken.

Hoe is de teamindeling tot stand gekomen?

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - Noordwijk 10 aug 14:45 Uit Info
Dames 1  - !Oefenwedstrijd 10 aug 12:45  Uit Info
Nieuwsafbeelding

Zomerfit! Schrijf je nu in en verdien €10 voor Alliance

30
mei
0

Nieuw GROENENDAAL is al jaren een belangrijke partner voor Alliance in de begeleiding van al onze leden bij het verbeteren van de conditie of bij fysieke klachten en problemen. Alliance is deze prettige 'buurman'-sponsor veel dank verschuldigd voor hun tomeloze inzet voor onze leden.

lees meer..