Logo alliance
Nieuwsafbeelding

ZaalDames 3 speelt voor Topklasse

12
feb
0

Aanstaande zondag speelt onze ZaalDames 3 een beslissende wedstrijd tegen Laren D3 voor een plaatsje in de Topklasse van ons district. Bij winst bereiken we als Alliance een mijlpaal : Alle Dames-teams in de Topklasse !! Wij wensen Dames 3 enorm veel succes en zullen jullie met z'n allen steunen. Zet 'm op meiden! De wedstrijden worden gespeeld in

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Sponsorborrel bij Svala Auto Haarlem

11
feb
2

Graag nodigen wij u uit voor onze business partner en ondernemersavond en vragen u alvast donderdag 18 februari 2016 (19:30 uur-22:30 uur) in uw agenda te reserveren, voor een avond vol inspiratie, sportiviteit en ondernemerschap.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Start trainingen selectieteams seizoen 2016-2017

10
feb
0

Ook komend seizoen streven wij er weer naar om met onze selectieteams op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Omdat bij jeugdhockey gedurende de Voorcompetitie wordt bepaald op welk niveau het team tijdens de reguliere competitie zal komen te spelen, is een goede voorbereiding essentieel.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Alliance & Svala bereiden de campagnes voor

9
feb
0

Aan het begin van dit nieuwe jaar pakken wij de zaken goed op, want Maarten Boot van onze SpoCo was vanmiddag op bezoek bij Svala Volvo Haarlem om gezamenlijk de de nieuwe campagnes de eerste helft van 2016 door te nemen. Anthousa Meulman treedt namens Svala Volvo Haarlem op als contactpersoon voor Alliance en meldde ons dat Svala en Volvo

lees meer..

Heren 1 kampioen in de Zaal

8
feb
0

Met 17 punten uit 8 wedstrijden heeft onze Heren 1 het kampioenschap veilig gesteld in de SubTopklasse. Dat betekent dat we deze toppers volgend jaar weer zullen zien uitkomen in de hoogste klasse van ons district de Topklasse. Met Guy Koentjes als onverslaanbare sluitpost en de rotsvaste verdediging van Mirek Wieczorek, Jasper Endlich en Andre

lees meer..

80 years and still going strong!

5
feb
9

Wie kent hem niet en wie heeft er in zijn of haar jonge jaren niet een keer training gehad van Jaap, meneer Jaap? Vast en zeker iedereen wel een keer. Jaap is vorig jaar 80 geworden en barst nog van de energie en het enthousiasme. Hoe doet hij dat toch en wat houdt hem zo gedreven? Wij zijn blij dat Jaap daar zelf over wil vertellen in een kort

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Schipholfonds maakt dromen van jeugdige sporters waar!

21
jan
0

Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar! Ben jij tussen 6 en 16 jaar oud en ben je lid van Alliance? En mis jij hockeymaterialen om goed te kunnen sporten met je vrienden? Dan kun je nu bij het Schipholfonds geld vragen en wie weet hebben jij en Alliance geluk en komt jouw wens uit!

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Heren 1 in WEA-auto's

12
feb
0

Sinds deze week rijdt Alliance Heren 1 weer met prachtig herkenbare auto's in Heemstede en omstreken. Doordat Heren 1 nieuwe auto's via Stern Lease is gaan berijden, ontbraken de stickers van sponsor WEA Accountants & Adviseurs een tijdje. Gelukkig is het er toch eindelijk van gekomen dat ook deze auto's weer met het mooie logo van WEA

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Alliance Feestjes!!

11
feb
0

Zaterdag 12 maart start de veldcompetitie weer en starten we ook weer met de feestjes. De E-jeugd is als eerste aan de beurt, want zaterdagavond 12 maart van 19.00 - 21.00 uur is het Het UltraVette-FLUO-E-feest . Het aanmelden en kaartenverkoop gaat via de coaches en er mogen geen introducees mee.

lees meer..

Heren 1 & Dames 1

Heren 1  - Klein Zwitserland 14 feb 14:45 Thuis Info
Dames 1  - !Oefenwedstrijd 14 feb 11:00  Thuis Info

LK Jong Senioren 2016 weer op Alliance

9
feb
0

MHC Alliance is trots dat wij wederom door de KNHB zijn geselecteerd als gastvereniging voor de organisatie van het Landskampioenschap Jong Senioren (17 t/m 25 jaar). Vandaag maakte de KNHB de data en accommodaties bekend voor de grote landelijke evenementen in de 2e seizoenshelft 15-16. (klik hier voor alle evenementen)

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Coen van Putten en Priscilla Bos nieuwe aanwinsten voor de trainersstaf

8
feb
0

Door het vertrek van Huib Lamberts en het doorschuiven van Ralph Bleeker naar Dames 1, dreigde er met name voor de breedteteams en jongste jeugd een probleem te ontstaan. Daarom zijn wij verheugd dat Coen van Putten en Priscilla Bos de trainersstaf komen versterken in ieder geval tot en met het einde van dit seizoen.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Zaal Dames 2 naar Districtskampioenschappen

8
feb
0

Dit jaar mocht Zaal Dames 2 zich opmaken voor de hoogst haalbare klasse voor reserve senioren damesteams. Na elk jaar kampioen worden, zijn ze verslaafd geraakt aan winnen. Ook dit zaalseizoen hebben ze het merendeel van de wedstrijden gewonnen - met enkel Amsterdam D2 voor zich.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Belangrijke info voor iedereen

19
jan
0

Alliance heeft voor tal van zaken, haar eigen beleid geformuleerd. Deze zaken steken we niet onder "de dug-outs of teambanken", maar publiceren wij open op onze website, zodat iedereen hier toegang toe heeft.

lees meer..
Nieuwsafbeelding

Opzegging lidmaatschap

19
jan
0

In de laatste Algemene Ledenvergadering van november jl hebben de leden ingestemd met de wijziging van de regeling voor het opzeggen van je lidmaatschap. De regeling luidt nu als volgt :

lees meer..