headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto headerfoto
 
Lid worden? Klik hier.


Heel Alliance !!
Dec
9

Grote Clubactie voor Alliance enorm succes!

De Grote Clubactie voor Alliance is een enorm succes geworden! Met de verkoop van alle loten hebben we een supermooi bedrag van € 14.844,- opgehaald, hier zijn we als vereniging erg blij mee! Dank aan alle leden die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk aan de deelnemers!
Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
7

Bar doordeweeks gesloten t/m voorjaarsvakantie

Vanaf deze week, maandag 4 december, is de bar doordeweeks, tot en met de voorjaarsvakantie (= t/m 25 februari) niet geopend. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten en kleedkamers.
Lees meer

Bestuurstafel
Dec
1

IN MEMORIAM: Juup van IJsselBeste leden,
Ons bereikte het bijzonder droevige bericht dat Juup van IJssel afgelopen zaterdag na een oneerlijke strijd op 18-jarige leeftijd is overleden.


Lees meer

Heel Alliance !!
Dec
1

Meer dan 25 loten verkocht?

Heb jij bij de Grote Clubactie méér dan 25 loten verkocht? Haal dan zaterdag rond 12.00 uur je dikverdiende medaille op bij de wedstrijdtafel in het clubhuis.
 
Weet je niet zeker hoeveel loten je precies hebt verkocht? Check je eigen verkooppagina.
Lees meer

Zaalhockey
Dec
1

Zaterdag 2 december de hele dag Topklasse zaalhockey in Alliance Arena

Deze zaterdag is voor de meeste teams de laatste veldwedstrijd van de eerste helft van dit seizoen. Voor de Meisjes O16-1 en Jongens O16-1 start zaterdag al de zaal competitie! Zij spelen het hoogste zaalhockey niveau: Topklasse. Bijzonder is dan bij de Topklasse poule de meiden en jongens elk
Lees meer

Arbitrage
Nov
30

Zaalspelregels info avond op donderdag 7 december

De Alliance Arena staat weer, zalen in de regio zijn geboekt en de eerste wedstrijden worden zaterdag gespeeld (Topklasse poules!).
Wil je naar aanleiding van de zaalhockey info avond meer weten over de spelregels in de zaal? Ga je voor het eerst fluiten in de zaal en wil je tips en
Lees meer

Evenementen
Nov
28

Alli Talent in de zaal op zondag 3 dec - er is nog plek voor O8/O9Het zaalseizoen staat alweer voor de deur. Onze eigen AlliArena wordt binnenkort weer opgebouwd en dat betekent: tijd voor Alli-talent in de zaal! 
Lees meer

Zaalhockey
Nov
28

In de kerstvakantie op zaalhockeykamp?

Brrr ... wat is het koud buiten hé?! Gelukkig gaan we al bijna de warmte van de zaal opzoeken. Tijd om in de kerstvakantie jouw zaalhockeyskills eens goed op te frissen!
Lees meer

Hockey & Trainingen
Nov
27

Na 2,5 jaar won Alliance Heren 2 eindelijk een wedstrijd.

Ze kregen het niet cadeau.... Na 2,5 jaar won Alliance Heren 2 eindelijk een wedstrijd.
In de geest van Pierre de Coubertin's Olympische gedachte "Deelnemen is belangrijker dan winnen", heeft Heren 2 ruim twee seizoenen z'n best gedaan, plezier gemaakt en moed gehouden. 
Lees meer

Zaalhockey
Nov
25

Alle ins en outs over zaalhockey!

We gaan de zaal weer in!
En O10 zelfs voor de allereerste keer. Spannend en vooral leuk.
Maar wat is eigenlijk het verschil tussen veldhockey en zaalhockey? En heb je voor zaalhockey speciale uitrusting nodig? Wat betekent het als ik als ouder zaalleiding heb of
Lees meer

Zaalhockey
Nov
21

Zaalseizoen: teams, trainingen, wedstrijden, info avonden en meer!

Beste leden,
Het is bijna zover! Het zaalseizoen is in volle voorbereiding. Deze week wordt onze mooie Alli Arena weer opgezet. We zijn ontzettend trots op onze mooie blaashal en alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. In dit bericht vind je heel veel informatie over zaalhockey bij
Lees meer

Hockey & Trainingen
Nov
3

Dames 1 en Heren 1 gaan jeugdteams helpen

De speelsters en spelers van Dames 1 en Heren 1 gaan dit seizoen onze jeugdteams helpen bij hun wedstrijden. Hoe leuk is dat!
Op de zaterdagen 11 en 25 november zullen telkens 8 jeugdteams uit de O12, O14 en O16 twee Supercoaches krijgen van D1 of H1. Deze Supercoaches zullen de teams
Lees meer

druk hier om naar het archief te gaan.